با شروع دولت نهم و تغییرات اساسی در سطوح مختلف مدیریتی درسطح کشور، استان و شهرستان شاهد حضور مدیرانی در سطح کاشان بودیم که عمدتا از دیگر نهاد ها پای به دستگاههای اجرایی گذاردند و بعضا موفق و بعضا هم ... بودند.
این موضوع در کاشان ما هم همانطوریکه ذکر شد بخوبی تجربه شد از بالاترین مدیر اجرایی وقت که اکنون در هیات ریسه مجلس ایفای نقش میکند تا بسیاری از ارگانهای اجرایی شاهد مدیران پر انرژی اما مامور از سایر ارگانها بودند.
در میان نقش فرهنگیان و دانشگاهیان همواره چشمگیر تر بوده و هست . جدا از بررسی کارنامه پایانی هر یک از مدیران بسیاری از آنها وقتی وارد کارزار کار اجرایی شدند حسب گفته های معاونین خودشان چند ماهی طول کشید تا با ابتدایی ترین امور اداری و پشتیبانی مالی و مباحث تخصصی دستگاه اجرایی خود آشنا شوند.
بعنوان مثال رئیسی که سالیان متمادی کار معلمی انجام داده بود و در کلاس درس استقلال عمل کامل را تجربه کرده بود با مسیر اداری و چگونگی ارتباط با ادارات کل استانی بعضا با چالش مواجه میشد و یا ریز هزینه کرد ادارات که باید مورد تایید ذیحسابان ادارات کل واقع شود برایشان ثقیل بود.
نکته اساسی و مهم در سالهای ابتدایی دولت نهم هماهنگی لازم بین ارگانهای مختلف در سطح شهرستان اعم فرمانداری، سپاه پاسداران، نماینده مردم در مجلس و نهاد های نظارتی و دستگاههای اجرایی بود و همین که رفع بسیاری از نقایص عملکردی و یا توانمندی مدیرانی بود که از سایر دستکاهها به دستگاهی دیگر ورود کرده بودند را بنحو مقتضی پر کرده و جبران می کرد.
خروجی این مهم را در پیاده سازی برنامه هفتگی سفیران خدمت توسط فرماندار وقت جناب آقای حاجی بخوبی مشهود و مثمر ثمر بود که بسیاری مشکلات مناطق مختلف شهرستان در قبال این موضوع حل و فصل گردیده و مردم از نزدیک با مسولان شهرستان مرتبط می شدند.
اما مدیران عاریتی که در آن دوره زمانی مدیرانی جوان پر انگیزه بودند و از موهبت مدیریت قوی ارشد شهرستان و هماهنگی های لازم بین دستگاهی برخوردار بودند اکنون با گذشت حدود ۱۷ سال مجددا شاهد حضور بعضی از آنها علیرغم فاصله گرفتن حدود ۸ سال کار اجرایی و یا بازنشستگی و یا حضور در شهرستانهای کوچکتر از کاشان و ...مجددبه سکان کار اجرایی شهرستان ویژه کاشان باز گشته اند.
آیا در شرایط فعلی شاهد هماهنگی های لازم در سطح شهرستان هستیم ؟!؟ ضمن آنکه آیا مدیران محترم رجعتی انگیزه قبلی را دارند ؟!؟ آیا این دسته مدیران اجرایی توان جسمی و بدنی سالیان دور را دارند ؟!؟و یا آنکه با عنایت به اینکه بعضا خود گزینه مدیریت اجرایی و ارشد شهرستان بوده اند و یا نامزدی مسولیت های بالاتری را متقبل بودند میتوانند با همان توان و انگیزه کارکردگذشته را داشته باشند ؟!؟
آن یکپارچگی که جریان اصولگرا در اواسط دهه ۸۰ بایگدیکر داشتند و همگی شاهد بودیم آیا واقعا اکنون چنین نیست ؟!؟و این افتراق و اختلاف که در آخرین انتخابات نمایندگی مجلس شورای اسلامی بطور عیان بروز و ظهور کرد لطمه به مسیر پیشرفت شهرستان کاشان وارد نخواهد ساخت ؟!؟
آیا چنین رویه در انتخاب مدیران موید عدم مدیر پروری و عدم اقبال به جوانگرایی که مورد توجه شایان حضرت آیت الله رئیسی نیز می باشد از سوی سکاندار جریان اصولگرای کاشان نیست ؟!؟
اکنون که اتفاقات نامبارکی در شرکت تعاونی روستایی کشوری رخداده اگر تبعات منفی این اتفاق شوم دامنگیر مقامات عالی تر شود وضعیت مدیریت ارشد شهرستان و بعضی مدیران مذکور آیا دوباره به چالش کشیده خواهد شد ؟!؟
در این میان آنچه مهم است مسیر رشد و پیشرفت شهر دارالمومنین کاشان است ممانعت از ناا میدی مردم که بارها ازسوی مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفته است و حسب فرمایش ایشان هرکس با رفتار و کلام و انتخابش منجر به نامیدی مردم شود در صف دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار گرفته است.
آرزومندیم اینبار نیز اصولگرایان شهرستان با تمهیدات لازم و مداقه و تامل بیشتر در انتخاب گزینه ها ها کارنامه درخشانی از خود بجای بگذارند.
والعاقبه للمتقین